Mikä se ICO on ja kuinka se eroaa IPO:sta tai joukkorahoituksesta?

Tämän tekstin lähde on:
https://www.oneacademy.eu/bundles/academy/files/ICO_INFO_OA.pdf?20171010135705


Miksi ICO:t ovat nyt HOT?

ICO:n suosio on lähtenyt kuin raketti lentoon 2017, koska se on tehokas tapa aloittaa lohkoketjuun perustuva projekti edellyttäen, että lopputuotteella on kysyntää ja sillä on vahva tiimi takana.

Ensimmäinen alustan muutos moneen vuoteen:
Lohkoketju, sen takana oleva teknologia, joka mahdollistaa ICO:n ja kryptovaluutan siirrot, näyttää olevan yksi tärkeimmistä innovaatioista, joka muuttaa finanssialan sellaisena kuin me sen tunnemme.

Suuret yhtiöt eivät määrää sääntöjä tässä:
ICO:t auttavat rahoittamaan uusia yrityksiä eikä jo vakaasti toimivia yhtiöitä, joka on tuulahdus raikasta ilmaa eri teollisuuden aloille.

Rahoituksen demokratisointi:
Sinun ei tarvitse olla sivistynyt sijoittaja isosta instituutiosta osallistuaksesi ICO:on. Tämä mahdollistaa kenen tahansa investoimaan start up-yrityksen ICO:on, toisin kuin perinteisessä start up –maailmassa, jossa riskisijoittajat vievät leijonan osan investointi mahdollisuuksista, koska he pääsevät paremmin tietoihin ja varoihin käsiksi.


ICO:n riskit ja edut

Kryptovaluutan joukkorahoitus on uusi rahoitusmahdollisuus, laajalti koskematon hallitusten säädöksistä. Tämä tarkoittaa, että mikä tahansa projekti voi julkaista ICO:n milloin vain ja kuka vain voi ottaa siihen osaa ja lahjoittaa rahojaan. Tämä vapaamielinen ympäristö sisältää sekä mahdollisuuksia että riskejä.



Esimerkki :
Ethereumin ICO 2014 on loistava esimerkki onnistuneesta kampanjasta. Tokenit myytiin $0,3 – 0,4 hinnalla / token ja projektin alustan tultua julkiseksi heinäkuussa 2015 hinta nousi niinkin korkeaksi kuin $19,42 / token yhdessä kohtaa markkina-arvon ollessa yli miljardi $:a. Tämä oli mahdotonta uusille yrityksille ennen ICO:a.

IPO:N, JOUKKORAHOITUKSEN  JA ICO:N EROT JA SAMANKALTAISUUDET



* Listautumisanti, IPO, on yhtiön osakkeiden myyntiä julkisesti ensimmäisen kerran. IPO:lla yksityisestä yhtiöstä tulee pörssissä julkisesti vaihdettava.



Aiheesta lisää:

https://blockgeeks.com/guides/ico-basics/

https://blockgeeks.com/blockchain-crowdfunding/

https://blockgeeks.com/guides/what-is-an-initial-coin-offering/

https://www.cnbc.com/2017/09/20/initial-coin-offerings-rafael-corrales-crv-why-icos-are-hot.html

http://www.lockelord.com/newsandevents/publications/2017/07/sec-digital-coin

https://steemit.com/cryptocurrency/@miserableoracle/what-is-ico-a-simple-guide-to-understand-the-crowdfunding-for-a-better-connected-decentralized-future

https://www.facebook.com/techinasia/photos/a.242673982437689.55836.175755689129519/1548644721840602/?type=3&theater