OneLife Networkin sinivalkoinen alku



Onelife Networkin (tuolloin vielä Onecoin) ensimmäinen liiketoiminnan esittelytilaisuus koko maailmassa järjestettiin 27.9.2014 Helsingissä, Marina Congress Centerissä. Paikalla oli noin 50 henkilöä ja yhtiön perustaja tohtori Ruja Ignatova, sekä verkoston ensimmäinen henkilö, Master distributor Sebastian Greenwood.

Tilaisuudessa tohtori Ruja Ignatova kertoi visionsa Onecoin kryptovaluutasta, esitteli talouskoulutukseen pohjautuvan liiketoimintakonseptin ja yhtiön tavoitteet lähivuosille. Osallistujilla oli mahdollisuus esittää kysymyksiä ja tutustua tohtori Ignatovaan henkilökohtaisesti. Kaikkiaan tilaisuus kesti noin neljä tuntia.

Miksi suomalaiset sitten olivat maailman ensimmäisiä tässä verkostossa? 

Kun verkostoa aikanaan lähdettiin rakentamaan, niin Sebastian Greenwood kokosi aluksi muutaman hengen ydinryhmän. Näille Ruja Ignatova kertoi, että mikäli joku kerää 50 henkilöä kasaan jossain päin maailmaa, niin hän lentää henkilökohtaisesti paikalle kertomaan, mitä hän aikoo tehdä ja mistä Onecoinissa on oikeasti kysymys.

Suomalaisten osalta saamme kiittää muutamia aktiivisia henkilöitä yhtiön alkuvaiheissa, etunenässä Juha Parhialaa, jonka kautta tieto yhtiöstä ja liiketoimintamahdollisuudesta tuli Suomeen aivan ensimmäisten joukossa maailmassa. 

Suomalaiset aktivoituivat toimimaan ensimmäisinä ja kiitos tämän tuolloin 27.9.2014 tilaisuuden aikaan suomalaisia oli kirjattuna järjestelmässä 189 kpl ja kiinalaisia 171 kpl. Tänään suomalaisia jäseniä on noin 30 000 ja kiinalaisia pitkälti yli miljoonan.

Ruja Ignatova kertoi myöhemmin, ettei olisi ennakkoon voinut kuvitella aloittavansa verkostoa Suomesta, mutta näin kävi ja Suomella on syystä erityinen paikka hänen sydämessään.



Joulukuussa 2014 Ruja Ignatova kutsui, kiitoksena aktiivisuudesta ja yhtiön eteen tehdystä työstä, pienen ryhmän suomalaisia tutustumaan yhtiön Sofian edustustoon, jossa tuolloin työskenteli 35 henkilöä. Nämä suomalaiset saivat myös henkilökohtaisen kutsun 3.12.2014 Bulgarian Vuoden naisyrittäjän valintagaalaan, joka järjestettiin Grand hotel Balkanin Ballroomissa. 

Gaalaan oli kutsuttuna noin 400 arvovierasta ja se kesti illallisineen lähes kuusi tuntia. Gaalassa oli tyylikkäät punaiset matot, valtakunnallisia medioita, palkitsemisia ja lopuksi Sofian pormestari jakoi pääpalkinnon illan voittajalle tohtori Ruja Ignatovalle ja Onecoinille. 

Onecoin on tiettävästi ensimmäinen verkostoyritys maailmassa, jonka omistaja on tullut valituksi maansa Vuoden yrittäjänaiseksi.

Tässä yhtiön alkuvaiheita ja tositapahtumia silminnäkijän kertomana. Lisää mielenkiintoista tositarinaa ja historiaa blogissa myöhemmin. Pysy kuulolla!