Historiallisia hetkiä



Onecoinin louhinta alkoi 20.1.2015 Hongkongissa. Paikalla oli lähes 800 henkilöä, pääosin kiinalaisia ja kokoustila tupaten täynnä. Mukana oli myös kourallinen suomalaisia. Tilaisuudessa Ruja Ignatova painoi käynnistysnappia ja louhittiin näytösluontoisesti ensimmäiset Onecoinit. Varsinainen louhinta kaikille käynnistyi 26.1.2015.

Ruja Ignatova vieraili Suomessa toistamiseen 7.2.2015 ja paikkana oli jälleen Marina Congress Center Helsingissä. Tapahtumaan osallistui lähes 400 ihmistä ympäri Suomen ja se oli varsin onnistunut, innostava ja motivoiva.Yhtiö jatkoi voimakasta globaalia kasvua ja 15.5.2015 järjestettiin ensimmäinen kansainvälinen eventti Dubaissa, jossa oli paikalla 3000 jäsentä kautta maailman. Se oli täynnä glamouria ja puitteet olivat kaikin puolin upeat.

Yhtiön ensimmäistä vuotta juhlittiin eventin muodossa Macaossa lokakuussa 2015 ja tapahtumaan osallistui noin 5000 jäsentä ympäri maailmaa. Tilaisuus oli jälleen mieleenpainuva paikallisin vivahtein.

Samoin lokakuussa 2015 Bulgarian Sofiassa järjestettiin neljäs Kaakkois-Euroopan talousfoorumi, jossa puhujina olivat mm. Ruotsin ex-pääministeri Carl Bildt, Bulgarian silloinen presidentti Rosen Plevneliev ja tohtori Ruja Ignatova. Ignatova puhui maksutapojen tulevaisuudesta ja Onecoinin roolista ja mahdollisuuksista siinä.

Suurelle osalle suomalaisista tullee yllätyksenä, että Bulgaria oli Neuvostoliiton aikaan koko itäblokin kärkeä IT-osaamisessa ja globaalisti toisena heti Kiinan jälkeen. Tällä hetkellä maa tekee merkittäviä panostuksia erilaisiin osaamiskeskuksiin ja koulutukseen, noustakseen takaisin kärkikahinoihin IT-alalla. Presidentti Plevneliev painotti asiaa puheessaan ja tätä taustaa vasten on paremmin ymmärrettävissä, että Onecoin syntyi juuri Bulgariassa.

11.6.2016 kokoontui Lontoon Wembleylle lähes 5000 henkeä kuulemaan päivityksiä liiketoiminnasta ja tapaamaan toisiaan ja yhtiön suurimpia liidereitä. Saman päivän aikana jäsenmäärä ylitti 2 miljoonan rajapyykin. Tilaisuudessa oli inspiroiva ilmapiiri ja paikalla olleet saivat reippaasti luottamusta yhtiöön ja potkua tekemiseen. 



Lokakuun alussa 2016 oli vuorossa Bangkok ja toistaiseksi suurin eventti yhtiön historiassa yli 10 000 ihmisen kokoontuessa kuulemaan merkittävistä uudistuksista. Tärkeimpänä näistä uuden lohkoketjun julkistus, joka mahdollistaa nopeammat tilisiirrot, riittävän reservivaluuttavarannon globaalisti johtavaksi kryptovaluutaksi ja enemmän transaktioita päivässä, kuin Mastercard ja Visa pystyvät tällä hetkellä yhdessä toteuttamaan. Myös valuutta ja verkosto eriytettiin omiksi yhtiöikseen Onecoin Ltd. ja OneLife Network.

Toukokuussa 2017 oli jälleen Macaon vuoro toimia eventin näyttämönä ja tuhansien ihmisten edessä julkistettiin mm. Onecoin Ltd:n uusi toimitusjohtaja luxemburgilainen pankkiiri Pierre Arens, joka tuo vuosien kokemuksen ja osaamisen yhtiön käyttöön. Lisäksi valotettiin vuoden 2018 pörssilistausta yhtiön osalta (IPO) ja samoin Onecoin-valuutan vientiä julkiseksi (ICO). 

Tapahtuman yhteydessä esiteltiin ja koulutettiin kauppa-alusta DealShakerin toimintoja ja mahdollisuuksia. Tätä kirjoitettaessa alustalla on jo lähes 43 000 kauppiasta ja 260 000 käyttäjää.

Loppuvuosi 2017, sekä eritoten tuleva vuosi 2018 ovat äärimmäisen mielenkiintoisia Onecoinin omistajille ja Onelife-verkostolle. Kannattaa siis pysyä ajan tasalla ja hankkia oikeaa tietoa asioista.